Agenti

Începe o afacere împreună cu noi!

Cu ajutorul terminalelor noastre vă puteți dezvolta propria afacere, într-un spațiu mai redus de1 m2, fără a fi nevoie de alte resurse.

Prin intermediul acestora, se pot opera plăți către operatorii de telefonie mobilă, internet şi cablu TV, servicii financiare, plata creditelor, amenzilor sau a impozitelor către stat.

Interfața de utilizare a terminalelor este foarte intuitivă şi clară, preluând informația de la plătitor şi transferând-o către beneficiar în numai câteva secunde.

Nu sunt necesare configurări hardware sau software în plus, singura cerință este accesul la o priză electrică si internet mobil. Conectați terminalul şi începeți activitatea.

Cum puteți deveni partener QIWI?

Pasul 1

Sunați-ne la numărul de telefon 022-844-301 sau 060249999 sau trimiteți-ne un e-mail la [email protected] cu solicitarea dvs. de a deveni partener QIWI. Noi vă vom contacta pentru a vă propune cea mai bună soluție! Grăbiți-vă, oferta este limitată!

Pasul 2

Alegeți о zonă intens circulată pentru amplasarea terminalului, astfel încât acesta să beneficieze de vizibilitate şi să vă aducă profit în cel mai scurt timp!

Pasul 3

Primiți garantat un profit din fiecare tranzacție realizată prin intermediul terminalului. Nu uitați că în prezent la terminalele QIWI pot fi achitate peste 200 de servicii!

Împreună cu QIWI câștigi ușor și sigur!

Lasă-ne datele tale în formularul de mai jos şi îţi vom pune la dispoziţie toate informațiile de care ai nevoie.